НОВА  ФОРМУЛА
за здравје и убавина од внатре кон надвор

Хијалуронската киселина е една од најважните хидрофилни молекули во природата и може да се опише како „природен навлажнувач“. Хијалуронската киселина е природна супстанца која нормално се произведува во телото заради хидратација на ткивото, овозможува длабинска хидратација и дава младешки изглед на кожата.
Bio Hyaluron - Mr.ph.spec. Radmila Radjenovic

Balkanika Nature

Единствени препарати базирани на хијалуронска киселина

Хијалурон полни длабоко, изразен како фини брчки. Молекулите на хијалуронска киселина ја подмладуваат кожата со дехидрација и регенерација, што дополнително го забрзува процесот на заздравување на раните.
100% природна супстанција потребна за правилно подмачкување и заштита на зглобовите. Го олеснува движењето, ги штити 'рскавиците и зглобовите од стареење. Хијалуронска киселина е медицински потврдена за третман на остеоартритис.
Нашиот тим се состои од експерти од областа на здравството, медицината и фармацијата. Биотиронскиот анти-брчки производ е дерматолошки тестиран, наменет за сите видови на кожа, дури и за најчувствителни.
Uverite se i vi u mnogobrojna iskustva korisnika koja svedoče o višestrukom pozitivnom dejstvu biohylaurona na telo.